Transport si retururi

Transportul

Livrarea comenzilor plasate pe site-ul nostru se face in aceeasi zi daca acestea au fost plasate pana la ora 16:00, sau in ziua urmatoare daca acestea au fost plasate dupa ora 15:00. In momentul preluarii coletului de catre firma de curierat veti fii anuntat prin e-mail. Termenul de livrare este intre 24-48h. Comenzile inregistrate vineri dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra luni cu ajungere la destinatie in maxium 48h.

Potrivit prevederilor legale, aveti la dispozitie 14 zile sa ne anuntati in scris ca doriti sa returnati produsul.

Daca ati primit un produs care nu este pe placul dvs. trebuie sa il expediati la adresa: STR. PETRE POPOVAT 18 , SECTOR 6 , BUCURESTI .

Excepții (produse care nu se pot returna)

Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri (nesemnalate ca defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului). Rambursarea se efectuează după primirea și verificarea produselor returnate într-un termen de maxim 14 zile. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate (ex.: căști intraauriculare – “in-ear”)

Contravaluarea marfii returnate se va restitui prin transfer bancar in contul dvs. iar in cazul schimbarii produsului, noua marfa va fi trimisa cu plata ramburs.

Taxa de curier va fi returnata doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit nu este produsul pe care l-ati comandat. In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dvs sau ati comandat un produs gresit, TAXA NU SE RESTITUIE.